Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çok daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Ayrıca prefabrik ev fiyatları 2024 yılına kadar daha da avantajlı bir hale gelmeye devam edecektir.

Prefabrik evler, fabrika ortamında önceden üretilen parçaların inşaat alanında hızlı ve kolay bir şekilde monte edilmesiyle oluşturulur. Bu yapılar, geleneksel inşaat tekniklerine kıyasla daha hızlı tamamlanır ve maliyet açısından daha etkilidir.

Bu evler ruhsatlı ve plakalı olduğundan dolayı imar iznine tabi olmamaktadır ve araç sınıfileında nitelendirilmektedir. Yine de bazı belediyeler prefabrik evler için özel izin tanımaktadır bu yüzden bununla alakalı belediyeye ya da bulunmuş olduğunuz şehirde ki mimarlık ofislerine prefabrik ev yapma ile alakalı detaylı bilgiyi sorabilirsiniz.

Demonte halde üretilen prefabrik evler, son derece dayanıklı ve sağlamdır. Regular beton evler gibi prefabrik ev fiyatları uzun yıllar boyunca sıkıntısız olarak kullanılabilen bu yapılar, şehir içinde ve doğada güvenle tercih edilir. Kat sayısı ve kullanılan malzemenin kalitesi de sağlamlık konusuna büyük oranda etki eder.

Prefabrik evlerimizi özellikle en çOkay sattığımız bölgelerden olan karadeniz bölgesinde prefabrik evlerimiz rahatlıkla kullanılmaktadır özellikle yaylalarda ve köylerde inşaatın zor oluşu prefabrik evlerin tercih edilmesini sağlamaktadır. Peki prefabrik evler bu kadar rakımda kullanılabilir mi ?

Kullanıcıya hem yapım prefabrik ev modelleri aşamasında hem kullanım süresince daha ekonomik ve verimli şartlar sağlıyor.

Bunun yanı sıra, prefabrik ev modelleri arasında prefabrik ev modelleri İoffer Ev ve Idealmod gibi markaların kaliteli ve estetik tasarımları da bulunmaktadır. Bu markaların sunduğu çeşitli prefabrik ev modelleri, kullanıcıların beklentilerini karşılamakta ve konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır.

Prefabrik yapılar, fabrikada üretilen sandviç paneller gibi malzemelerin, inşaatın yapılacağı yere sevk edilmesi ve ardından bu modüler parçaların sahada birleştirilerek yapının iskeletini oluşturmasına dayanır.

Belirtilen dubleks prefabrik ev fiyatlarına prefabrik ev saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz prefabrik ev modelleri alınarak önerilmiştir.

Konteynerden birçOkay ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve present day konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık 7-9 ton arasında değişir.

Prefabrik evlerdeki konum değişikliği montaj öncesinde yapılmalıdır. Kaba kurulumu yapılan prefabrik evler zemin betonu uygunsa tekrar sökülerek yer değiştirilebilir.

Report this wiki page